Dr.Öğr.Üyesi

akokcam@sakarya.edu.tr

Sosyal Hesaplar

Hakkında

Abdullah Hulusi Kökçam 1987 yılında Elâzığ’da doğdu. Lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde 2008 yılında, yüksek lisans eğitimini Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Ana Bilim Dalında 2010 yılında tamamladı. 2017 yılında Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Ana Bilim Dalından doktora derecesini aldı. Halen Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde doktor öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Yüksek lisans tez çalışmasında meta-sezgisel yöntemlerle bulanık proje çizelgelemesi ve doktora tezinde yükseköğretime giriş sınavında okul başarısını değerlendirmek için alternatif bir model üzerinde çalışmıştır. İlgi alanları arasında meta-sezgisel yöntemler, yapay zekâ, bulanık mantık, optimizasyon, proje çizelgeleme, sınav performans analizi ve okul başarısı bulunmaktadır.

Uzmanlık Alanları

• Yöneylem Araştırması
  • Optimizasyon ve Teknikleri
  • Yapay Zeka (Artificial Intelligence)